Anneleen Vanroy

Klinisch Psycholoog – Psychotherapeut Interactionele Vormgeving

Anneleen heeft haar eerste werkervaringen opgedaan in een algemeen ziekenhuis waar ze vooral werkte met oncologische patiënten, maar ook andere psychische problemen kwamen aan bod. In 2014 heeft ze de overstap gemaakt naar een project waarin ze de werknemers van ex – Ford en toeleveranciers kortdurend begeleidde. Gelijktijdig startte ze als zelfstandig psycholoog.

De afgelopen jaren heeft ze zich bijgeschoold in een integratieve therapie – opleiding, ACT en momenteel verdiept ze zich in hypnose als hulpmiddel binnen therapie.

Doelgroep:

Volwassen en koppels

Aanbod:

Anneleen ziet therapie, de samenwerking tussen cliënt en therapeut, als een proces waarbij in gesprek alles een plaats krijgt. Ze richt zich hierbij op jou en je hulpvraag en tracht ruimte te geven aan je verhaal. Samen met jou werkt ze aan het ontdekken van meer mogelijkheden en keuzes in je leven met oog voor het grotere geheel.

Je kan bij haar terecht met vragen rond zingeving en bestaan, relatieproblemen, ondersteuning bij ziekte, palliatieve zorg, rouwverwerking, werkgerelateerde problemen en coaching,….

Bijkomende informatie:
Lid van de VVKP (Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen) en BFP (Belgische Federatie van Psychologen).
Lid van de VVTI (Vlaamse Vereniging voor therapeuten in de Interactionele Vormgeving).
Erkenningsnummer van de Psychologencommissie: 802112221.

Contact:

Tel.: 0496-07 22 40

E-mail: anneleen.vanroy@de-meiboom.be